UNICEF
Adományozzon! Adományozz
most!
Segítsd az UNICEF céljait!
Válassz összeget, vagy add meg egyszeri adományod összegét.
2000 Ft
4000 Ft
6000 Ft
UNICEF UNICEF
vissza
előre

Jelentkezz most az UNICEF csapatba!

Jelentkezz most az UNICEF csapatba! 

Az UNICEF csapat tagjaként barátaid és ismerőseid segítségével tudsz segíteni a globális, gyermekek alapvető jogait érintő céljaink elérésében. Amennyiben szívesen részt vennél a 33. SPAR Budapest Maratonon és szíveden viseled a gyermekek sorsát, ne habozz, és jelentkezz az adománygyűjtő csapatunkhoz!

2018-ban célunk, hogy:

4.200.000 alultáplált gyerek segítséget kapjon
10.000.000 gyerek oltást kapjon kanyaró ellen
35.700.000 gyerek tiszta ivóvízhez jusson

A gyermekek a világban megannyi kihívással néznek szembe. Ha a fejlődő országok problémákra gondolunk, akkor az éhezés felszámolása és a tiszta ivóvíz megfelelő biztosításával jelentősen csökkenthető lenne a csecsemőhalandóság mértéke és a különböző járványok terjedése. A gyermekjogok biztosítása nem áll meg itt, a mi közvetlen környezetünkben lévő gyermekek érdekében is energiát kell fordítanunk az oktatás megfelelő biztosítására, a megkülönböztetés és a cyberbullying visszaszorítására.

Az elmúlt években az UNICEF 2,6 millió súlyosan alultáplált gyerek számára biztosított terápiás élelmiszereket, 1990 óta több mint 2 milliárd ember számára biztosította a tiszta ivóvízhez való stabil hozzáférést. 2012-ben több mint három és fél millió fiatalnak biztosította az iskolába járás lehetőségét katasztrófa sújtotta területeken (például iskolák építésével, vagy tanárok alkalmazásával) és 1980 óta megnégyszereződött a globálisan immunizált gyerekek száma. Magyarországon pedig számos programmal hívjuk fel a figyelmet a bántalmazáson átesett, nélkülöző és megkülönböztetett gyermekek helyzetére és igyekszünk megoldást találni ezen traumák enyhítésére.

Annak érdekében, hogy folytathassuk ezt a küzdelmet a gyermekek jogainak biztosításáért, csatlakozz az UNICEF csapathoz és folytass adománygyűjtő kampányt barátaid és ismerőseid segítségével.

JELENTKEZNÉL? KATTINTS!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓRA VAN SZÜKSÉGED? ITT MEGTALÁLOD!

UNICEF CSAPATTAGGÁ VÁLNI 5 LÉPÉSBEN? EGYSZERŰ!

Ha további kérdéseid merülnének fel, keress minket a futas@unicef.hu email címen.Itt tudsz sportolókra, helyszínekre vagy éppen versenyekre keresni.

AKTUÁLIS VERSENYEINK