UNICEF
Adományozzon! Adományozz
most!
Segítsd az UNICEF céljait!
Válassz összeget, vagy add meg egyszeri adományod összegét.
2000 Ft
4000 Ft
6000 Ft
UNICEF UNICEF
vissza
előre

Fuss velünk a 33. SPAR BUDAPEST MARATONON!

Csatlakozz az UNICEF Csapathoz a SPAR Maraton hétvégéjén!

A gyermekek világszerte számos kihívással néznek szembe. Az UNICEF azon dolgozik, hogy  biztosítsa számukra a túléléshez és fejlődéshez való alapvető jogukat. A Te kihívásod most a 33. SPAR Budapest Maraton, ahol jótékony sportközösségünk tagjaként nemcsak saját határaidat győzheted le, hanem  a gyermekek jogainak fontosságára is felhívhatod a figyelmet!

Időpont: 2018. október 6-7.
Helyszín: Pázmány Péter sétány, az ELTE Lágymányosi Campus előtti útszakaszon
Nevezés: Egyénileg, bármely távon, a Futanet oldalán keresztül
 
Újra itt a lehetőség, hogy egy nagyszerű hétvégét töltsünk el együtt a 33. SPAR Budapest Maraton Fesztivál futóversenyén. Csatlakozz Te is az UNICEF jótékony sportolóihoz és vigyünk át egy kis lendületet a nyárból, hogy gyermekek ezreinek életén segíthessünk!

Az UNICEF Csapat évente többször bizonyítja, hogy a sporteseményeken való részvétel nem csupán testi elégedettségünket fokozza és lelki egyensúlyunkat billenti helyre, de közös összefogással a körülöttünk lévő világ problémáira is megoldást találhatunk. Ezen feladatok közül a legsürgetőbb a gyermekek megsegítése. 

A világ egy veszélyes hely, gyerekek millióinak életét lehetetleníti el háborús konfliktus, természeti katasztrófa, vagy más rajtuk kívül álló ok. Mi a segítségeddel azért dolgozunk, hogy minden gyerek hozzáférhessen a megfelelő mennyiségű és minőségű élelemhez, a tiszta ivóvízhez, a nélkülözhetetlen gyógyszerekhez és védőoltásokhoz, valamint az alapvető oktatáshoz.

Sportolóinktól azt kérjük, hogy a nagyszerű sportteljesítményt és a verseny élményét osszák meg másokkal is és támogatásgyűjtéssel segítsék a világ legveszélyeztetettebb gyerekeit. 

Ha sportolsz, örömmel segítesz másokon és egyetértesz céljainkkal, akkor mostantól mindezt könnyedén összekapcsolhatod az UNICEF Csapat tagjaként folytatott adománygyűjtő kampányoddal. 

Mit kell tenned?

  1. Válaszd ki a teljesíteni kívánt távot, regisztrálj és nevezz a Futanet oldalán.
  2. Hozz létre egy személyes adatlapot az UNICEF Csapat felületén a jelentezési lap kitöltésével.
  3. Tűzz ki egy minimum 50.000Ft-os támogatási célt, indíts kampányt ismerőseid, barátaid körében, hogy együtt segíthessetek a rászoruló gyermekeken.

Sikeres adománygyűjtőinket UNICEF technikai futópólóval, logózott hátizsákkal és kitüntető oklevéllel jutalmazzuk. A jelentkezési lap kitöltése utána azonnal felvesszük veled a kapcsolatot, a kampány során végig segítünk neked hasznos tippekkel, ötletekkel és várunk a személyes találkozókon, ahol megismerkedhetünk és együtt készülhetünk a megmérettetésre. A verseny napján várunk a helyszínen, az UNICEF sátorban!

Ha kérdésed van írj a futas@unicef.hu címre.

További információkért a jelentkezésről és a versenyről az eseményleírásban.

Hajrá UNICEF Csapat!Itt tudsz sportolókra, helyszínekre vagy éppen versenyekre keresni.

AKTUÁLIS VERSENYEINK