UNICEF
Adományozzon! Adományozz
most!
Segítsd az UNICEF céljait!
Válassz összeget, vagy add meg egyszeri adományod összegét.
2000 Ft
4000 Ft
6000 Ft
UNICEF UNICEF
vissza
előre

Adatlap: FLASHMOB A TISZTA VÍZÉRT

FLASHMOB A TISZTA VÍZÉRT
33. Telekom Vivicittá Városvédő Futás
Kontakt neve: Matkó Anett
2018. március 13.

Írj nekemÍrj nekem

Csapat tagok:

D. Tóth Kriszta

Mina Kriszta

Matkó Anett

Sedon Enikő

Gerencsér Lilla

Berecz Kriszta és Családja

Herczeg Kristóf

Hidas Dóra

Köröndi Bernát

Kóti Enikő

Erzse Eliza Kira

Varga Beáta

Hevesi Marcell

Kiss-Boros Gabriella

Marcsó Balázs és János

Cséfai Niki

Spitzer Georgina

Bodnár Dóri

Háderné Mérő Hedvig és Háder Richárd

Ez a Te neved helye!


"A víz élet!”

A jótékonysági sétára való regisztráció két módon lehetséges:

Egy 5.000Ft-os egyéni, vagy 10.000 Ft-os családi adománnyal lehetőséged van regisztrálni az UNICEF programjára, amely április 14-én, 14:00-kor kezdődik. A résztvevők logózott UNICEF-es pólóban vizes kannákat cipelve hívják fel a figyelmet a Családi Futás 950m-es távjának megtételével arra, hogy a világ számos pontján nem biztosított a gyerekek számára a tiszta ivóvíz.

A nők és a gyerekek sokszor hosszú kilométereket gyalogolnak a legközelebbi vízforrásokhoz azért, hogy megszerezzék a mindennapi szükségletük kielégítéséhez elengendő mennyiséget. Nem ritkán a gyerekek napi legfőbb feladata, vagy munkája a vízgyűjtés, amely teljesen elrabolja az időt attól, hogy játsszanak vagy iskolába járjanak.

Az UNICEF egyik legfőbb célkitűzése a tiszta ivóvíz széleskörű hozzáférhetővé tétele, amelyet tartálykocsis vízszállítással, kutak fúrásával, valamint víztisztító tabletták biztosításával valósít meg. A tiszta víz alapvető jog és mindennapi szükséglet, aminek nem szabadna kiváltságnak lennie. Ha egyetértesz, csatlakozz hozzánk Te is!

Hogyan tudsz te is részt venni?
1. A Flashmob a Tiszta Vízért adatlapjáról a TÁMOGASS gombbal indított 5.000Ft-os, vagy 10.000Ft-os adomány egyben a regisztrációs díjat is képezi. Ezért cserébe logózott UNICEF-es pólót, vizes ballont és egy szuper élményt adunk.
2. A rajtszám átvételéhez szükség van egy előzetes online nevezésre a Futanet oldalán (április 10-ig), vagy pedig személyesen a BSI irodában. Legkésőbb a verseny napján, a rajtot megelőző fél órában a helyszínen is meg lehet ezt tenni 800Ft ellenében.
3.Találkozzunk az UNICEF sátornál a verseny kezdete előtt 1 órával a pólók átvétele, a vizesballonok megtöltése, fotózkodás és a közös ráhangolódás okán.

Időpont: 2018. április 14. 14:00 (találkozó egy órával hamarabb)
Helyszín: Margitsziget

Kérdésed van?
Írj: futas@unicef.hu
Hívj minket: +36/1 201 4923


Eddigi támogatás:
57095 Ft