UNICEF
Adományozzon! Adományozz
most!
Segítsd az UNICEF céljait!
Válassz összeget, vagy add meg egyszeri adományod összegét.
2000 Ft
4000 Ft
6000 Ft
UNICEF UNICEF
vissza
előre

Újra itt a Flashmob a Tiszta Vízért!

A nagy sikerre való tekintettel ismét megrendezzük a
33. Telekom Vivicitta szombati napján a Vizes Flashmob-ot, amelynek célja, hogy felhívjuk a figyelmet a tiszta ivóvíz fontosságára


Egyéni regisztráció: 5.000Ft adománnyal, ami 500 db víztisztító tablettára elegendő
Családi regisztráció: 10.000Ft adománnyal, ami 5000 liter tiszta ivóvíz előállítását teszi lehetővé


Miről szól ez a kezdeményezés?
Egy 5.000Ft-os  egyéni, vagy 10.000 Ft-os családi adománnyal lehetőséged van regisztrálni az UNICEF programjára, amely április 14-én, 14:00-kor kezdődik. A résztvevők logózott UNICEF-es pólóban vizes kannákat cipelve hívják fel a figyelmet a Családi Futás 950m-es távjának megtételével arra, hogy a világ számos pontján nem biztosított a gyerekek számára a tiszta ivóvíz.

A nők és a gyerekek sokszor hosszú kilométereket gyalogolnak a legközelebbi vízforrásokhoz azért, hogy megszerezzék a mindennapi szükségletük kielégítéséhez elengendő mennyiséget. Nem ritkán a gyerekek napi legfőbb feladata, vagy munkája a vízgyűjtés, amely teljesen elrabolja az időt attól, hogy játsszanak vagy iskolába járjanak.

Az UNICEF egyik legfőbb célkitűzése a tiszta ivóvíz széleskörű hozzáférhetővé tétele, amelyet tartálykocsis vízszállítással, kutak fúrásával, valamint víztisztító tabletták biztosításával valósít meg. A tiszta víz alapvető jog és mindennapi szükséglet, aminek nem szabadna kiváltságnak lennie. Ha egyetértesz, csatlakozz hozzánk Te is! 

Hogyan tudsz te is részt venni?
1. A Flashmob a Tiszta Vízért adatlapjáról a TÁMOGASS gombbal indított 5.000Ft-os, vagy 10.000Ft-os adomány egyben a regisztrációs díjat is képezi. Ezért cserébe logózott UNICEF-es pólót, vizes ballont és egy szuper élményt adunk.
2. A rajtszám átvételéhez szükség van egy előzetes online nevezésre a Futanet oldalán (április 10-ig), vagy pedig személyesen a BSI irodában. Legkésőbb a verseny napján, a rajtot megelőző fél órában a helyszínen is meg lehet ezt tenni 800Ft ellenében.
3.Találkozzunk az UNICEF sátornál a verseny kezdete előtt 1 órával a pólók átvétele, a vizesballonok megtöltése, fotózkodás és a közös ráhangolódás okán.

Időpont: 2018. április 14. 14:00 (találkozó egy órával hamarabb)
Helyszín
Margitsziget

Kérdésed van?
Írj: futas@unicef.hu
Hívj minket: +36/1 201 4923
 


 Itt tudsz sportolókra, helyszínekre vagy éppen versenyekre keresni.

AKTUÁLIS VERSENYEINK